Podeli članak

На централној свечаности одржаној 08.11.2018.године у просторијама Привредне коморе Србије у Београду, у оквиру одржавања 27. традиционалне манифестације којом се у Србији обележава Светски дан квалитета и Европска недеље квалитета 2018, у организацији ПКС и Фондације за културу квалитета и изврсност (FQCE),а под покровитељством Министарства привреде Републике Србије, уручене су награде за пословну изврсност „ОСКАР КВАЛИТЕТА“ за 2018.годину.
Ветеринарски специјалистички институт „Јагодина“ је добитник националне награде за пословну изврсност Србије у категорији јавни сектор и то за две области: Лидертво и Процеси, производи и услуге.
Национална награда за пословну изврсност „Оскар квалитета“, додељује се профитним и непрофитним организацијама, као независна и неутрална награда за врхунске резултате постигнуте на развоју и унапређењу организационе и пословне изврсности.
Награда представља снажан мотивациони фактор на путу ка пословној изврсности организација и подстицај развоју укупне климе за унапређење квалитета, а додељује се уз подршку државних институција и привредних асоцијација, које су у оквиру својих активности ангажоване на праћењу и подстицању унапређења квалитета.
Награду „Оскар квалитета“ додељује Жири састављен од представника државних, научних и стручних институција, на основу оцене Оцењивачког тима бираног са листе регистрованих оцењивача за пословну изврсност по FQCE моделу изврсности.
ВСИ „Јагодина“ ће и у наредном периоду посебну пажњу посвећивати односу према клијентима и сталном повећавању поверења корисника услуга у резулате лабораторијских испитивања која се спроводе у лабораторијама института, а све са циљем успешног спречавања појављивања заразних болести животиња и зооноза као и одржавању високог нивоа безбедности хране.

10.11.2018.
Директор ВСИ „Јагодина“
Др Зоран Рашић