Podeli članak

U ambijentu koji pleni elegancijom koja je skladno ukomponovana sa elementima prirode. U ovom restoranu možete popiti kafu ili uživati u voćnom koktelu,ali isto tako možete doći i sa prijateljima ili partnerima na ručak ili večeru i podeliti uživanje u hrani.

R Club poznat je po biftecima koji se na jelovniku može naći u nekoliko oblika – od salata , preko startera do glavnih jela gde se pojavljuje sa različitim sosevima i prilozima. Dobro pripremljen i atraktivno serviran biftek jeste ono sto izdvaja ovaj restoran u gradu i pravi je izbor za sve ljubitelje mesa. Spremajući biftek,kuvari pokazuju svoje umeće i dodajući tajni sastojak čine da svako jelo bude bolje od prethodnog.


Pored jela od mesa,među kojima dominira njegovo kraljevsko visočanstvo – biftek, restoran se može pohvaliti i velikim izborom pasti i ribljih specijaliteta.Od nedavno,meni restorana je proširen sa pet jela azijske kuhinje koja će posebno prijati ljubiteljima kombinacije kiselkasto-slatkih ukusa.

R Club nastoji da pored rapsodije ukusa koji možete osetiti svim čulima, doživite i potpuni užitak uz selekciju vina najboljeg kvaliteta ,poreklom iz jagodinskog vinogorja, kao sto su Temet, Cilić i Lastar. Ovo nikako ne znači da su druge vinarije i druga pića zapostavljena,zbog čega je stručno osposobljeno osoblje tu da pomogne u pravom izboru u skladu sa ukusima i željama.


Svako jelo servirano je sa puno ljubavi i pažnje tako da svaki gost oseti jedinstvenost uskusa i posebnost njegovog gostovanja u restoranu. Naš restoran je velika pozornica gde su gosti glavni kritičari našeg menija.