Podeli članak

У четвртак, 11. октобра, у 11 сати свечано ће бити отворен 20. јубиларни Сајам привреде, у Параћину, за који су распродата сва места, кажу у Туристичкој организацији општине Параћин.

На две хиљаде квадрата укупног излагачког простора, у две хале Спортског центра „7. јул“ представиће се преко 100 излагача, из земље и иностранства.

У оквиру ове тродневне манифестације, поред презентације програма Европске банке за обнову и развој, акције добровољног давања крви, у сарадњи са Црвеним крстом, представљања програма Развојне агенције Србије и предавања на тему “Предузетништво жена”, посетиоци ће имати прилику да, из гастрономске понуде, дегустирају оригиналне кулинарске производе из Параћина, параћински ћевап и Васину торту, док ће сва три дана, уз обиље сајамских попуста, моћи да уживају и у културно забавном програму. Сви посетиоци моћи ће, такође, да својим бесплатним улазницама за Сајам учествују у великој наградној игри, у којој ће прва награда бити ЛЦД телевизор, друга лап топ, трећа бицикл. Извлачење добитника у наградној игри, као и проглашење победника сајма биће уприличени последњег сајамског дана у суботу, од 12, односно 13 сати.