Prodaje se Jagodinska pivara

Agencija za licenciranje stečajnih upravnika kao stečajni upravnik oglasila je prodaju Jagodinske pivare, na osnovu rešenja o bankrotstvu koj je doneo Privredni sud u Kragujevcu.
Početna cena određena je na 355,5 miliona dinara.
U najvažniju imovinu stečajnog dužnika spada poslovni kompleks u Jagodini, odnosno 41 objekat u krugu fabrike, poslovno skladišni objekti na izdvojenim lokacijama u Nišu, Kruševcu i Požarevcu, oprema pivare i potraživanja.
Rok za otkup prodajne dokumentacije je 20. oktobar, a javno nadmetanje održaće se 27. oktobra 2017. godine u 11 časova u Agenciji za licenciranje stečajnih upravnika u Beogradu.
U diskontu pivare u toku je prodaja zaliha ovog preduzeca, pa se tako limenka „Cice“ od 0,5 l moze kupiti za svega 29 dinara.Interesovanje jagodinaca je ogromno kako kazu u radnji a juce je bilo i redova.Neki kupuju za prodaju, neki za konzumiranje po povoljnoj ceni, a najveci broj kako kazu za uspomenu .Jagodinska pivara je jedna od najstarijih pivara u Evropi i pored Fabrike kablova i boksa bila je zastitni znak grada na Belici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*