Председник Извршног одбора Српске напредне странке, Дарко Глишић, презадовољан радом јагодинског одбора.

Обраћајући се присутним члановима Градског одбора Српске напредне странке у Јагодини председник ИО СНС Дарко Глишић истакао је одличан рад одбора, посебно упутивши честитке присутним члановима и руководству на челу са Николом Радосављевићем, на одличним резултатима постигнутим на републичким, председничким и локалним изборима. Тако и још јаче треба наставити и у наредном периоду када нас очекују нови изазови и све јачи напади на СНС, јер је то странка која је од када је на власти много тога у Србији променила на боље.

dav

Глишић је пренео и поздраве председника Александра Вучића , најавивши да ће веома брзо , чим му то државничке обавезе дозволе, посетити Градски одбор у Јагодини. У веома конструктивној атмосфери Дарко Глишић је одговорио на низ питања везаних за рад СНС у Јагодини обећавши сву потребну помоћ за све акције које странка буде спроводила. Ово је година јубилеја странке рекао је Глишић тако да десетогодишњицу у октобру морамо прославити са још бољим резултатима.
На крају ове радне посете , Дарко Глишић је добио дрес репрезентације Србије у фудбалу са својим именом, а исти поклон председник Градског одбора Никола Радосављевић уручио је и регионалном координатору СНС- а Александру Јокићу .

Састанак је завршен жељом да се овакви састанци што чешће одржавају.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*