NAROD ODLUCIO -APSOLUTNA VLAST NAPREDNJACIMA

– Uprkos najavama , mnogi su pričali da će promene početi u Beogradu, Sevojnu, ali u Sevojnu naša lista osvojila 62,02 posto. To su konačni rezultati. U Boru 60, 03 posto glasova, u Aranđelovcu 59. Po onome što sada imamo u Beogradu smo dobili više od 45 odsto glasova, što je najbolji rezultat ikada, rekao je Vučić.Vučić se zahvalio Beograđanima koji su pokazali da poštuju rad i da je najbolja kampanja i rad ono što ostavljate iza sebe.
– Ovaj rezultat inspirisaće još promena. Nije bilo lako ostvariti ovu pobedu zbog brojnih neistina i trikova, prljavom kampanjom, ali su na kraju ljudi pokazali da umeju to da prepoznaju – rekao je Vučić i dodao da misli da SNS i sama ima većinu u Beogradu.
On je dodao da je SNS ubedljivo pobedila na Novom Beogradu.
– Bilo je vreme da pokažemo onima svima koji su hteli da se domognu kase da možemo da ih pobedimo marljivošću – rekao je on.Mnogi su pričali da promene počinju, samo ne znam na koje su to promene mislili“, naveo je Vučić.
On je istakao da naprednjaci imaju apsolutnu većinu. Kako kaže, o tome ko će biti na kojoj funkciji će se pričati narednih dana.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*