KRAJ KULTURNOG LETA U CUPRIJI

U petak se представом за децу ,, Заљуби се Цица у принца,, завршава овогодишњe ,, Културнo лето,, у организацији Установе културе ,, Ћуприја,,. Представа ће бити одржана 1. септембра, и амфитеатру моравског парка у 18 часова.
U ovoj maštovitoj, duhovitoj i edukativno-zabavnoj predstavi klinci i klinceze će se upoznati sa Princem jednog dalekog kraljevstva,njegovim vernim prijateljem Dvorskom Ludom i čobanicom Cicom.
Princ je zaljubljen u Cicu, ali pošto je uobražen on ne zna pravi način da joj to pokaže. Cica je pronicljiva devojka koja zna da je Princ zaljubljen u nju, ali joj se ne dopada njegova uobraženost i zbog toga ga odbija. Jedini ko Princu može da pomogne je njegov prijatelj Dvorska Luda koji pravi niz zabavnih ideja kako bi Princ i Cica bili zajedno.
Predstava govori o tome kako covek samo srcem dobro vidi.
U ovoj predstavi nema loših i zlih likova već samo uobraženih, a za uobraženost ima leka. Predstava je osmišljena tako da se deca dobro zabave, uživaju smejući se do suza i shvate koje su to prave vrednosti – ljubav i prijateljstvo.
Likovi u predstavi su odeveni u autentične, šarenolike i raskošne kostime. Radnja predstave se događa na dva mesta, dvorcu i šumi koja su dočarana veoma maštovitom, raskošnom, pravom pozorišnom scenografijom. Priča je zaokružena veselom muzikom i garantovanom zabavom.
U predstavi igraju profesionalni glumci, koji imaju veliko iskustvo u izvođenju dečijih predstava, poznati publici:
Željko Aleksić u ulozi Princa
Marija Blagojević u ulozi Cice
Vladimir Ćirković u ulozi Dvorske lude
Tekst je napisao i režirao : Željko Aleksić
Koreografija : Ana Aleksić
Scenografiju je osmislio i izradio Nebojša Joković

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*