JASSA POBEDILA-UPRAVLJA AKVA PARKOM

Jagodinski sportski savez JASSA upravljaće akvaparkom u Jagodini i u narednih godinu dana.

JASSA je bila jedini zainteresovani zakupac koji se do 28. decembra prijavio na tender koji je raspisala Gradska uprava za urbanizam, građevinske, komunalne, stambene i imovinsko-pravne poslove Skupštine grada Jagodine.
– Jagodinski sportski savez je ispunio sve uslove propisane u tenderskoj dokumentaciji i uplatio predviđeni depozit, a nacrt ugovora, koji je odobrila gradska uprava, trenutno se nalazi u javnom pravobranilaštvu od koga se očekuje saglasnost za potpisivanje. Očekujemo da će cela procedura biti završena već do kraja ove nedelje – ističu iz Gradske uprave Jagodine.
Akvapark se u zakup daje na godinu dana, a iznos mesečne zakupnine je oko 5.500 EUR bez PDV-a, koliko je i bila najniža predviđena cena.
U Gradskoj upravi navode da je akvapark do sada poslovao kao deo Jagodinskog sportskog saveza, a odlukom Grada prvi put je ponuđen u zakup. Na ovaj način se, prema rečima sagovornika eKapije, poštuje sva propisana regulativa, pošto je u prethodnom periodu JASSA koristila akvapark i ubirala sve prihode, dok će na ovaj način Grad dobiti određena sredstva, a deo prihoda ostaje Jagodinskom sportskom savezu za upravljanje i održavanje sportsko-rekreativnog kompleksa.
Akvapark u Jagodini je prvi objekat te vrste u Srbiji, otvoren u julu 2007. godine. Prostire se na površini od 3,5 ha i sadrži sedam bazena za sportske i rekreativne aktivnosti sa vodenim atrakcijama i devet tobogana ukupne dužine oko 600 metara.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*