Jagodina daje akvapark u zakup – Prijave do 28. decembra

Ko će naredne godine upravljati akvaparkom u Jagodini biće poznato nakon 28. decembra, pošto je do tada otvoren tender za davanje u zakup ovog sportsko-rekreativnog centra, javnim prikupljanjem ponuda.
Kako je navedeno u oglasu, koji je objavio Grad Jagodina, akvapark se u zakup daje na godinu dana, a najniži iznos mesečne zakupnine je oko 5.500 EUR bez PDV-a, u dinarskoj protivvrednosti.
Pravo učešća na konkursu imaju sva pravna lica, koja ispunjavaju uslove navedene u oglasu. Budući zakupac je, između ostalog, u obavezi da tokom sezone obezbedi stalni medicinski nadzor u akvaparku, da plaća sve materijalne troškove (električne energije, vode, iznošenja smeća…), da preuzme 20 stalno zaposlenih radnika na održavanju akvaparka tokom cele godine, da obezbedi prateće objekte za garderobu, mokri čvor i radionicu za servis bazenske opreme…
Ponude se dostavljaju Gradskoj upravi za urbanizam, građevinske, komunalne, stambene i imovinsko-pravne poslove u Jagodini, zaključno sa 28. decembrom.
Akvapark u Jagodini prvi je objekat te vrste u Srbiji, otvoren u julu 2007. godine. Nalazi se 2 kilometra od centra grada i prostire na površini od 3,5 ha. Sadrži 7 bazena za sportske i rekreativne aktivnosti sa vodenim atrakcijama i 9 tobogana ukupne dužine oko 600 metara.
Akvapark poslovao je kao deo Jagodinskog sportskog saveza.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*