ИЗАШАО НОВ ГОДИШЊАК АК ВОЖД-ВРХУНСКА ПУБЛИКАЦИЈА

Већ осам година Атлетски клуб Вожд на крају сваке календарске године традиционално штампа свој годишњак. Ова брошурица је скромна по обиму (свега 16 страница формата А5) али је изузетно значајна по изгледу и значају који има.
– Сваки Годишњак до сада радили смо на потпуно истоветан начин – врло мало и то оног неопходног текста и тридесетак бираних колор фотографија, каже председник клуба Љубомир Младеновић. Како фотографије говоре више од речи, то смо се и определили да највећи простор дамо баш њима.
Годишњаци се штампају на најфинијем кунстдрук папиру тако да сви до сада изашли годишњаци предстваљају мало ремек-дело и веома лепо изгледају. Овакав Годишњак представља изузетан пропагандни материјал али и лепу успомену. Забележени су, речју и сликом, сви најзначајнији моменти текуће године а графичка опрема и изглед Годишњака заиста су репрезентативни. Све ово захваљујући младом графичком мајстору Дејану Јовићу који заиста уме да врхунски опреми све књиге али и остали штампани материјал. Тираж публикације је, као и увек, 300 примерака а штампана је код истог штампара – угледне јагодинске фирме С-принт.
У овом Годишњаку највећи простор дат је најновијем државном репрезентативцу Давиду Јовановићу, освајачу бронзане медаље на Балканским играма у Истанбулу. Своје место у брошурици нашли су и млади и врло талентовани такмичари Тијана Ђурђевић (17 година), Јелена Тодоровић (18), Страхиња Радојевић (14), Миа Милић (16) као и сада већ помало ветерани Слободан Мирић (26) и његов вршњак Стефан Поповић. Предговор је написао председник клуба Љуба Младеновић а комплетну припрему Годишњака урадио је, као и увек, тренер Вожда и угледни атлетски публициста Љубиша Гајић. Пошто је реч о пропагандном материјалу, Годишњака нема у продаји али се зато може бесплатно добити у клуским просторијама на Градском стадиону.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*