ИСТОРИЈА СРБА (ЗА УЛАЗАК У ЕВРОПСКУ УНИЈУ) Трећи том

Хрватска је почетком рата изгубила једног ,,фићу“ (прегазио га тенк ЈНА, и то ће Србија морати да плати Хрватској), мада је лажно своју војску називала југословенском. Да је то стварно била ЈНА, не би је словеначко ловачко друштво разбило за недељу дана, побивши педесетак ненаоружаних дечака у униформама лажне ЈНА. То је, у ствари, била кукавичка српска војска, којом су командовали осморица кукавичких председника који су наређивали војсци час да крене, час да стане, час да пуца по својима, час да бомбардују своје јединице… Једноставно, нити знају, нити су икада знали да ратују као познати ратници Словенци, Хрвати, Албанци, Македонци, и ови нови народи створени после наводних ратова ЈНА против њих, и то док још ти народи нису постојали.
Не би прошли у Словенији као краљ Вукашин 1371. године на Марици, мада је велико питање да ли је и Вукашин био Србин или Албанац – Вукађини! За црногорског јунака Албанци тврде да је био Скедербег, a Срби да се издавао за Србина Ђорђа Кастриотића и, да завара траг, венчао се у православној цркви, писао на српском језику, ћирилицом, и крио да му је мајка била Војислава, а отац Јован! Њега Албанци и данас славе као свог великог витеза и вођу, а он је, да се други не досете, говорио и писао српски, а кад треба говорио је и латински, грчки, француски, италијански и турски, све у циљу прикривања своје праве националности!
Да знају за Бога и Божју казну, не би онај глупи Милош Обилић убио Мурата и извадио му унутрашње органе пред целом српском и турском војском ( које није могао да прода никоме јер се тада органи, нарочито црева, желудац, црна џигерица и остали органи нису пресађивали). Иначе, Мурат би био највећ донор свих времена! Да га је убио извечери, у тајности, да нико не види, све би било у реду. Или да је рекао некоме другоме да Мурата скрати за главу… Нема човека, нема сведока! Ска пробљем! Овако, ако се не докаже да је Милош Обилић Албанац, судиће и њему Хашки трибунал, а то значи бар још 500 година робије!
Уосталом, пошто више нема Срба који су били председници, премијери, министри, генерали и пуковници, а да нису испоручени Хагу и осуђени за удружени злочиначки подухват, а нема више ни оптужених јер су сви помрли или побијени у Хагу (осим једног, за кога нису били сигурни да је Србин, па су га пустили јер би, онако речит, испричао свашта о злоделима других, који су сви до једног невини). Можда и не би било лоше привремено прогласити тог Обилића за Србина, па га осудити на петсто година робије! Њему то ништа не би значило, ионако су га Турци убили чим је пробуразио Мурата, а сви би били задовољни, чак и тзв. Срби, па и они који сада више неће да буду Срби!
Жалбено веће може утврдити да он уопште није био Србин и укинути му пресуду, те га пустити на слободу одмах, чиме би биле задовољене све три стране! Можда се презивао Копилић, што не значи да га је ождребила кобила, него да је био копиљак, тј. – није му се знао татко! А, чим се у оно доба није знао татко, значи да је био или Турчин, или Арнаут, односно Шиптар ( ајде, да се додворавам и ја, јер Албанци тада нису постојали, пошто ни Албанија није постојала)!
А, ако је, ипак, био такозвани Србин, онда је то злочиначки подухват и засигурно геноцид, јер скоро сто година после тога, читав Турски народ био је у шоку, па су морали да ангажују Србе-јаничаре, да заведу ред у Србији и наплаћују десетак, што је било баш мало у односу на садашње порезе, прирезе, камате, доприносе, таксе, и остале дације које чине сви, од највиших државних органа, преко нотара ( јавних биљежника) до најнижих (а они су и најгори), тј. до приватних судских извршитеља! Јаничари би данас за њих били маљи деца!

Слободан Жикић

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*