GRADSKI ODBOR SNS U JAGODINI UVEK UZ MLADE I USPEŠNE.

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Jagodini u planu i programu svojih aktivnosti na posebno mesto stavlja brigu o čoveku, a posebno o mladim ljudima.To je bio i povod da se za desetoro učenika različite uzrasti obezbedi i uruči deset tablet računara. Pokloni su uručeni u prostorijama Gradskog odbora Srpske napredne stranke, a predsednik ovog odbora Nikola Radosavljević je tim povodom rekao „Veliko je zadovoljstvo kada vidimo da u Jagodini imamo mlade, talentovane i uspešne ljude koji su naša budućnost. Skromni pokloni koje smo danas uručili su dokaz da se učenje, vredan i predan rad ipak isplate. Zato je i kriterijum za dodelu tablet računara bio uspeh. Mi ćemo se i u narednom periodu truditi da kao Gradski odbor u granicama svojih mogućnosti nagradimo trud i rad“ zaključio je Radosavljević.

Sami dobitnici ovih vrednih poklona nisu krili zadovoljstvo što je njihov uspeh primećen , a oni će se kako kažu potruditi da i u narednom periodu nastave sa redjanjem uspeha u školskim klupama. Usvakom slučaju lep gest Gradskog odbora Srpske napredne stranke i primer koji treba da slede i drugi.

Inače sretstva za kupovinu tablet racunara obezbedjena su od humanitarne utakmice u malom fudbalu koju je organizovao Savet za sport Gradskog odbora SNS u Jagodini.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*