CETVRTAK-PREMIJERA VELIKOG TEATRA

Veliki teatar iz Jagodine tradicionalnoorganizuje novogodišnju predstavuza decu. Ove godine na repertoaru je predstava pod nazivom DEDA MRAZ IZ OZA, po stilu i zapletu svojevrstan novogodišnji šou za najmlađe.
Reč je o najpoznatijoj avanturi devojčice Doroti i njene šašave družine, sastavljene od irealnih bića:
• Limenko (čovek od lima),
• Slamenko (čovek od slame),
• Lav plašljivko (čovekoliki lav).
Ova vesela družina odlazi u začaranu zemlju OZ, sa ciljem da pobede zlu vešticu Bastindu, koja je zarobila Deda Mraza. Vreme ističe, a Nova godina je sve bliže. Uz pomoć hrabre družine i svojih čarobnih cipelica, Doroti uspeva da, u novogodišnjoj noći, oslobodi Deda Mraza i vrati se kući.
U čast svog oslobođenja, Deda Mraz organizuje najveću novogodišnju žurku, dovodi Miki i Mini Maus, Mašu, Medu, Crvenkapu, Snežanu, Spajdermena, Petra Pana i druge junake te poziva sve mališane iz publike.
Premijerno izvođenje predstave zakazano je za 29.12.2016.godine u 17 časova, u sali Kulturnog centra. Ulaznice se nalaze u slobodnoj prodaji.
U predstavi koju je rezirao Bojan Miloradovic igraju: Jovana Đokić, Ratko Petrović, Bojan Miloradović, Aleksandar Bradić, Uroš Lazović. Ton i svetlo majstor, Anja Pavlović.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*